AFM syöttävät harvesteripäät

AFM 35

AFM 35 on tehokas ja monipuolinen harvennuskoura, joka soveltuu perinteisen kappaleta-varatyöskentelyn lisäksi erinomaisesti energiapuun prosessointiin, joukkokäsittelyyn sekä kuormaamiseen.

AFM 45 harvesteripää

AFM 45

AFM 45 on tehokas harvennus- ja päätehakkuukoura pieniin ja keskisuuriin metsäkoneisiin. Kouran koko ja puun annattelukapasiteetti on optimoitu toimimaan pienistä ensiharvennuksista aina keskijäreisiin päätehakkuisiin. 

Harvesteripää AFM 55

AFM 55

AFM 55 on erityisesti suunniteltu soveltumaan Suomen vaativiin pääte, ja harvennushakkuisiin. AFM 55 soveltuu parhaiten 14-20t. painoluokan metsäkonealustoille tai kaivinkoneisiin 16 – 18 tonnin painoluokassa.

Harvesteripää AFM 60

AFM 60

AFM 60 on malliston suosittu yleiskoura. AFM 60 menestyksen salaisuutena on yksinkertainen mutta vahva runkorakenne, joka kestää raskasta tela-alusta käyttöä useita vuosia. AFM 60 antaa parhaan suorituskyvyn, kun se asennetaan 18–25 tonnin tela- tai pyöräalustaiseen peruskoneeseen.

Harvesteripää AFM 60 Euca

AFM 60 Euca

AFM 60 EUCA on erityisesti eukalyptuspuun prosessointiin kehitetty erikoismalli. AFM 60 Euca on tunnettu kaikilla eukalyptuksen viljelyalueilla. Sopivin alustakone AFM 60 Eucalle löytyy painoluokasta 15–25 tonnia. Alustakone voi olla joko tela - tai pyöräalustainen.

AFM 65 harvesteripää

AFM 65

AFM 65 on vahva, kestävä ja suurituotoksinen harvesteripää. Suuri puunkäsittelykapasiteetti, optimaalinen paino ja syöttövoima tekevät AFM 65:tä tehokkaan kouran järeille päätehakkuille ja väljennyksille. AFM 65 on sopiva 20–25 tonnin alustakoneisiin. Alustakone voi olla tela- tai pyöräalustainen.

AFM 75

Uusi AFM 75 on vankkarakenteinen prosessorikoura, jonka suuri syöttövoima, yhdessä entistä paremman geometrian kanssa antavat kouralle suorituskyvyn, joka pystyy vastaamaan maailman markkinoiden kasvaviin haasteisiin.

Harvesteripää AFM 85 Magnum

AFM 85 Magnum

AFM 85 Magnum on kouramalliston suurin ja vahvin malli. Magnum on suunniteltu erittäin raskaaseen suurien puiden käsittelyyn. AFM 85:lle sopivin alustakone löytyy 25–40 tonnin painoluokasta, alustakone voi olla joko kaivinkone tai tela-alustainen metsäkone.