AFM harvesteripäät tela-alustaisissa peruskoneissa

Tela-alustaiset hakkuukoneet ovat laajalti käytössä maailman metsissä. Koneiden yksinkertaisemman tekniikan ja vankemman rakenteen ansiosta, on niiden huolto ja käyttökustannukset edullisemmat kuin perinteisten pyöräalustaisten metsäkoneiden. Koneissa tyypillisesti oleva vankkarakenteinen puomisto on kuin kotonaan järeissä päätehakkuissa ja vaativissa korjuuolosuhteissa. Koneiden voimakkaat moottorit sekä tuottoisa hydrauliikka takaavat koneen tehokkaan toiminnan vaikeissakin korjuuolosuhteissa kuten myrskytuhopuiden korjuu. Toinen merkittävä tämän konetyypin etu on niiden kyky työskennellä jyrkissä rinteissä, sillä yleensä nämä koneet on varustettu ns. kallistuvalla ylävaunulla, voimakkailla vetomoottoreilla sekä korkearipaisilla teloilla. Näiden ominaisuuksien ansiosta koneilla on mahdollista työskennellä jopa 65% rinteissä.

AFM tuo voimaa ja tehokkuutta vuoristohakkuisiin! AFM:n tehokas lipsumaton kolmirullaveto yhdessä voimakkaan syötön kanssa takaavat puun sujuvan syötön kaikissa olosuhteissa. Hankalissa korjuuolosuhteissa kouran syöttörullien ja karsintaveitsien optimaaliset liikealueet takaavat puun pysymisen kourassa tilanteesta riippumatta.

AFM:lla on pitkä kokemus ja osaaminen telakonesovelluksista, sen ansiosta olemme osanneet ottaa huomioon kouriemme suunnittelussa tela-alustakäytön erityisvaatimukset. Kouriemme runkorakenteet ovat huomattavan vahvoja ja erikoisteräksestä valmistettuna ne kestävät useiden vuosien kovan käytön ilman merkittävää korjaustarvetta. Osoituksena osaamisestamme tela-alusta sovelluksissa, on maailman metsissä työskentelemässä satoja valmistamiamme kouria, jotka kestävyydellään ovat saaneet asiakkaamme vakuuttuneeksi tuotteidemme laadusta.