AFM tuotteet

AFM 65 harvesteripää

AFM syöttävät harvesteripäät

AFM:n harvesteripäät on suunniteltu vaativaan ammattimaiseepuunkorjuuseen. Kaikki tuotteemme on varustettu nykyaikaisella hydrauliikalla, joka mahdollistaa tarkan ja nopean puunkäsittelyn ja huippuluokan mittatarkkuuden. Puun kaato ja mittaan katkaisu hoidetaan tehokkaalla automaattikiristeisellä ketjusahalla. Karsintaveitsien ja rullien paineet säätyvät automaattisesti puunhalkaisijan mukaan, jonka ansiosta puun syöttö on tehokasta ja kitkatonta. Tarvittaessa paineita on helppo säätää leimikolle sopivaksi suoraan mittalaitteelta. Puun mittauksessa käytämme Motomit IT automatiikkaa joka täyttää kaikkien metsäyhtiöiden tiukimmatkin mittausvaatimukset arvoapteerausominaisuuksineen. Motomit It:n lisäksi, voimme sovittaa kouramme toimimaan suoraan miltei kaikilla markkinoilla olevilla automatiikoilla (John Deere, Valmet, Ponsse jne), joten jo olemassa olevan toimivan automatiikan vaihto ei ole välttämätöntä kouran vaihdon yhteydessä.

Energiapuukoura AFM 220

AFM energiapuukourat

AFM energiapuukourat ovat erityisesti suunniteltu energiapuun tehokkaaseen käsittelyyn. Energiapuut voidaan katkaista, joukkokäsitellä, pinkata, sekä tarvittaessa kuormata ja purkaa kyydistä samalla kouralla. Alustakoneeksi suosittelemme isomman kokoluokan ajokonetta, Combi konetta, harvennuksille sopivaa hakkukonetta tai metsävarusteista kaivurialustaa.

Kaatopää AFM 75 FH

AFM kaatopäät

AFM kaatopäät soveltuvat perinteiseen kokorunkojen käsittelymenetelmään, joka on edelleen yleinen puunkorjuutapa useilla vientimarkkinoilla. Kaatopäällä on mahdollista kaataa puut kokorunkona sekä lajitella ja pinota kaadetut puut tarpeen mukaan. Kouran hyvän lastaus ominaisuuksien ansiosta, se soveltuu hyvin myös kuormien lastaukseen ja purkuun. Puiden katkonta tapahtuu tehokkaalla ketjusahalla ja kouran joukkokäsittelyominaisuudet mahdollistavat useamman rungon yhtäaikaisen käsittelyn ja keruun. Alustakoneeksi suosittelemme kaatokone tai metsäkonealustaa tai kaivinkonetta.

Tarvikkeet

AFM tarvikkeet ja lisävarusteet

Laadukkaiden harvesteripäiden lisäksi, tuotevalikoimastamme löytyvät laitteet puun lastaukseen, soviteosat harvesteripäiden asennukseen sekä laaja valikoima mototarvikkeita.