AFM-Forest Oy

AFM-Forest Oy on suomalainen korkealaatuisten harvesteripäiden valmistaja. AFM-harvestereita on käytössä maailmanlaajuisesti Kaukoidästä aina Etelä-Amerikkaan asti. Vaativimmatkaan olosuhteet eivät ole meille vieraita. AFM-Forestin pitkä kokemus koneellisesta puunkorjuusta, yhdistettynä luotettaviin tuotteisiimme, takaa asiakkaiden tyytyväisyyden ympäri maailman.

Asiakaslähtöisiä ratkaisuja

AFM:n toimintatapa on asiakaslähtöistä, joustavan tuotannonohjuksen ansiosta voidaan tuotteet rakentaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. AFM-Harvesteripäät soveltuvat kaiken tyyppisiin alustakoneisiin ja niillä voidaan työskennellä kaiken vaativimmissakin olosuhteissa. AFM-harvestereihin asennetaan jo tehtaalla asiakkaan haluamat lisävarusteet esim. kannonkäsittely, värimerkkaus, sahauskontrolli jne..

Pyrkimyksemme parempaan

AFM-Harvesteripäät ovat suunniteltu ja valmistettu käyttäen ainoastaan parhaimpia testattuja komponentteja. Jatkuva tuote- ja toiminnankehitys on avaintekijä yrityksemme toiminnassa. AFM-Forest Oy:n laatujärjestelmä takaa toimintamme sekä tuotteidemme jatkuvan korkean laadun.

Aina lähellä asiakasta

AFM-Forestin henkilökunta tuntee asiakkaansa ja heidän olosuhteet. Olemme kouluttaneet jälleenmyyjämme antamaan tuotteillemme laadukasta paikallista huolto- ja varaosapalvelua. Tavoitteina ovat pitkäaikaiset ja luotettavat asiakassuhteet.